Inloggen Account

Ik heb al een account

Inloggen in uw account

Inschrijven Account aanmaken

U hebt nog geen eigen account. Klik hier om een account aan te maken.

 
Accepteer het gebruik van functionele en third party cookies na uw navigatie. Meer informatie
Zoekmachine voor vacatures KLM

U bent hier :  Homepagina  ›  Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Privacyverklaring

KLM behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor doeleinden die in de privacyverklaring staan beschreven. Het privacy beleid is conform geldende Nederlandse- en Europese privacy regelgeving. 

Registratie KLM-vacaturesysteem

Als u zich registreert in het KLM-vacaturesysteem, gebruikt KLM uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor selectiedoeleinden. Uw gegevens worden alleen doorgegeven aan bedrijfsonderdelen van KLM en aan dochterondernemingen van KLM. Indien van toepassing en met uw goedkeuring, aan selectie- of assessmentbureaus die in opdracht van KLM handelen. Deze organisaties kunnen u op basis hiervan benaderen.

Als u uw profiel activeert, dan kunnen wij u persoonlijk benaderen of een e-mail sturen als er een passende vacature is. Ook kunt u zelf een job alert aanmaken. Wilt u niet meer benaderd worden? Dan kunt u zichzelf uitschrijven via uw persoonlijke profiel.

Na activatie van uw profiel of uw sollicitatie, bewaart KLM uw gegevens maximaal 1 jaar. Na deze termijn verwijderen wij uw gegevens uit onze database. KLM behoudt zich het recht voor, als daar aanleiding toe lijkt te zijn, de gegevens direct te verwijderen. 

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens? Dan kunt u contact opnemen met het KLM Privacy Office:
KLM Royal Dutch Airlines 
Privacy Office - AMS/PI 
Postbus 7700 
1117 ZL Luchthaven Schiphol 
Nederland 
KLMPrivacyOffice@klm.com