Inloggen Account

Ik heb al een account

Inloggen in uw account

Inschrijven Account aanmaken

U hebt nog geen eigen account. Klik hier om een account aan te maken.

 
Accepteer het gebruik van functionele en third party cookies na uw navigatie. Meer informatie
Zoekmachine voor vacatures KLM

U bent hier :  Homepagina  ›  Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

KLM behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Wij zullen uw gegevens uitsluitend gebruiken voor doeleinden die in de privacy Verklaring staan beschreven.

Privacy Verklaring registratie KLM-vacaturesysteem

Wij wijzen u erop dat wanneer u zich registreert in het KLM-vacaturesysteem, KLM uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor selectiedoeleinden gebruikt. Uw gegevens kunnen worden doorgegeven aan andere bedrijfsonderdelen van KLM en aan in opdracht van KLM handelende selectiebureaus. Deze organisaties kunnen u op basis hiervan benaderen.

Wanneer u uw profiel activeert, dan kunnen wij u persoonlijk benaderen of een e-mail sturen als er een passende vacature is.

Na ontvangst van uw sollicitatie bewaart KLM uw gegevens voor een maximale periode van 2 jaar. KLM behoudt zich het recht voor, indien daar aanleiding toe lijkt te zijn de gegevens direct te verwijderen.

Vragen?
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens? Of wilt u bezwaar aantekenen tegen het gebruik van uw persoonsgegevens door KLM? Dan kunt u een schriftelijk verzoek sturen, vergezeld van een kopie van uw legitimatiebewijs, aan:

KLM Royal Dutch Airlines
Privacy Office - AMS/PI
Postbus 7700
1117 ZL Luchthaven Schiphol
Nederland